Avicii odhalil cover a tracklist k debutu "True"

19.08.2013 10:46 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Avicii - True
© facebook interpreta
O letní hymně letošního léta je zřejmě rozhodnuto. Na svědomí ji má Avicii s kouskem "Wake Me Up", ve kterém hostuje hudebník Aloe Blacc. Jednička ve více než dvaceti zemích světa posloužila jako výborné promo pro samotnou desku "True", na kterou se fanoušci mohou těšit již 17. září. Kromě jejího přebalu byl nyní odtajněn i tracklist, který dává echo o velkých jménech.

První studiový počin švédské hvězdy vycházející pod hlavičkou Universal Island bude čítat celkem dvanáct skladeb. Kdo by čekal účast předešlých hitů "Levels" či "I Could Be The One", bude zřejmě překvapen - na tracklistu je nenajdete. Na nahrávce se totiž objeví vedle výše zmíněného pilotu zbrusu čerstvé skladby, na kterých DJ pracoval s netradičními umělci. Mezi hudebními hosty tedy například uslyšíme Adama Lamberta, americkou muzikantku Audry Mae, frontmana Imagine Dragons Dana Reynoldse či indie popovou formaci Blondfire.

Ačkoli se v rádiích "Wake Me Up" momentálně nachází v těch nejvyšších rotacích, světovou premiéru si odbyl už i druhý singl s názvem "You Make Me". Novinka poprvé zazněla 16. srpna během vysílání Peta Jonga na BBC Radio 1. Vokály obstaral Bergův krajan Salam Al Fakir, jehož můžete znát z hitu "Silhouettes". Datum vydání singlu zatím nebylo prozrazeno, track si každopádně můžete poslechnout již nyní prostřednictvím níže přiloženého odkazu.

Tracklist alba je následující: Wake Me Up (feat. Aloe Blacc), You Make Me (feat. Salem Al Fakir), Hey Brother (feat. Dan Tyminski), Addicted To You (feat. Mac Davis & Audra Mae), Dear Boy, Liar Liar (feat. Blondfire), Shame On Me, Lay Me Down (feat. Adam Lambert), Hope There’s Someone (feat. Linnea Henriksson), Heart Upon My Sleeve (feat. Dan Reynolds of Imagine Dragons), Long Road To Hell (feat. Audra Mae), Edom



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY