Poslechněte si: Lady Gaga unikl na internet první kousek z alba "ARTPOP"

06.08.2013 12:24 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© facebook.com/ladygaga
Jak to tak vypadá, Lady Gaga je zpět v plné síle. Po měsících, ve kterých ignorovala veškerý kontakt s fanoušky a médii, opět naskočila do tweetovacícho vagónu a prozrazuje fanouškům nové informace a posílá nové fotografie (tu nejčerstvější si můžete prohlédnout u článku). Některé materiály by si ovšem chtěla raději nechat jen pro sebe. Interpretku totiž postihla i noční můra každého hudebníka, a to únik nedokončených skladeb na internet.

"Aura", jak elektropopovou písničku pojmenovali fanoušci, je s největší pravděpodobností rané demo dříve oznámené skladby "Burqa". Tuto skutečnost prozrazuje text písně, ve kterém se zmíněné slovo objevuje. Podle některých informací je producentem tracku Zedd, DJ a autor elektronické hudby, který s Lady G spolupracoval hned na několika skladbách z chystané novinky "ARTPOP".

Zpěvačka na své sociální síti littemonsters.com osobně požádala své příšerky, aby skladbu nešířili. Zřejmě chce předejít nedorozumění u posluchačů, kteří by mohli tuto nedokončenou verzi považovat za finální. K situaci došlo necelé dva týdny před oficiální premiérou prvního singlu a videoklipu "Applause", který vychází 19. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY