Haim podělí fandy už v září. Vyjde jim debut "Days Are Gone"

08.08.2013 08:05 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Haim
© Brigitte Sire/ASOS Magazine
Každý konec roku hlásá seznam nových jmen, která nám zase jednou mají dát naději, že ani dnešní hudební scéna není zatracena. Zatímco však někteří nejsou schopni vydat svůj debut ani více než rok a půl po svém "objevení" (rok po plánovaném datu vydání, a vůbec tu na nikoho nenarážíme), vítězky letošního BBC Sound, americké indie rockerky Haim, chystají do světa prvotinu vyslat už v příštím měsíci, konkrétně 30. září. Ponese nostalgický titul "Days Are Gone".

Kromě nahrávání v losangelském studiu strávila trojice muzikantek uplynulé měsíce především na cestách. Svou živelnou sourozeneckou energii členky na publikum naposledy přenášely například na věhlasném festivalu Lollapalooza. Dříve v tomto roce si stihly zahostovat na novince Kida Cudiho "Indicud". Od konce července známe také podobu nového singlu "The Wire", který si můžete pustit na Soundcloudu pod článkem.

Tracklist první řadovky skýtá pro příznivce kapely několik již důvěrně známých položek, Kompletní vypadá takto: Falling, Forever, The Wire, If I Could Change Your Mind, Honey & I, Don’t Save Me, Days Are Gone, My Song 5, Go Slow, Let Me Go, Running If You Call My Name.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY