Guns'n' Roses + Def Leppard + Skid Row = The Kings Of Chaos

03.08.2013 09:33 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kings Of Chaos logo
© facebook.com/KingsOfChaosBand
Na světě je nová superkapela. Jak je patrno z titulku, dostala název The Kings Of Chaos a své ingredience v podobě členů sestav dodaly tři význačné rockové veličiny Skid Row, Guns N' Roses a Def Leppard. Jak tedy sestava vypadá konkrétně?

Vezměme to odzadu. Za bicí soupravu usedl Matt Sorum (ex-Guns N' Roses, Velvet Revolver), basová kytara Duff McKagan (tytéž formace jako Sorum), dalším basistou a zároveň zpěvákem je bývalý člen Deep Purple Glenn Hughes, sólovými zpěváky Joe Elliott z Def Leppard se Sebastianem Bachem ze Skid Row a kytarové krky budou hladit Gilby Clarke z Guns N' Roses a Steve Stevens, který hraje v kapele Billyho Idola.

Dublování jednotlivých pozic se dá vysvětlit častým křížením termínů aktivit jednotlivých kapel či sólových aktivit členů formace. Prozatím by si kapela na své koncerty ráda zvala hosty v podobě rockových velikánů a jako repertoár budou zatím sloužit písně jednotlivých kapel, ve kterých členové hráli či hrají. Brzy prý na svém webu uveřejní termíny jednotlivých koncertů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY