Roger Taylor z Queen vydá novou sólovou desku

02.08.2013 15:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Roger Taylor
© facebook.com/RogerTaylor
Formace Queen sice není již několik let po odchodu Paula Rodgerse v pravém slova smyslu aktivní, ale stále se kolem ní něco děje. Aktuálně například bubeník formace Roger Taylor chystá k vydání své nové sólové album s názvem "Fun On Earth". Na pulty obchodů by se mělo dostat do konce roku.

Sami fanoušci byli pověřeni, aby díky on-line hlasování vybrali větší část písní na tuto desku, zbytek vybere charismatický blonďák (dnes už tedy víceméně prošedivělý) sám. Název desky má spojitost s jeho prvním sólovým albem, které v roce 1981 pojmenoval "Fun On Space".

Autor megahitu kapely Queen "Radio Ga Ga" měl svého času dokonce i vlastní skupinu Cross a po smrti Freddieho Mercuryho natočil své poslední sólové album "Electric Fire" v roce 1998.Nyní se společně s kytaristou Brianem Mayem stará o odkaz této fenomenální skupiny. Společně chystají k vydání písně Mercuryho s Jacksonem, zapříčinili patrně konec natáčení životopisného filmu o bývalém zpěvákovi kapely a občas živě vystupují s hosty za mikrofonem, jak se tomu stalo například loni, kdy s Adamem Lambertem absolvovali několik evropských koncertů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY