Právě odstartovalo hlasování DJ Top 100

24.07.2013 12:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJ Top 100 Track It Down 2013
© djmag.co.uk
I letos na podzim se dozvíme, kdo je podle fanoušků taneční hudby tím nejlepším dýdžejem ze všech. Hlasování v anketě DJ Top 100 totiž před pár dny opět odstartovalo.

Až do 16. září mohou obdivovatelé taneční a elektronické hudby všeho druhu poslat hlas pěti nejoblíbenějším interpretům, a posunout je tak v žebříčku výše. Kvůli podvodům, které se v rámci ankety v minulosti objevily, je letošní hlasování přísněji hlídané a navíc propojené s Facebookem, kde jsou údaje o všech hlasujících ještě jednou kontrolovány. Vzhledem k tomu, že anketa letos slaví jubilejní dvacátý ročník, byla vyhlášena i bonusová kategorie "Nejlepší DJ posledních dvaceti let". Přímý odkaz na hlasování najdete zde.

Dodejme, že anketa DJ Top 100 nejen představuje seznam těch nejoblíbenějších dýdžejů světa, ale zásadně ovlivňuje i cenu za jejich vystoupení. Z prvenství se doposud nejčastěji těšil Holanďan Armin van Buuren, který vyhrál celkem pětkrát. Asi největším překvapením bylo v roce 2011 vítězství Davida Guetty, který tuto cenu získal tehdy úplně poprvé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY