Trnkobraní letos zve na Kryštof, Portless, Davida Kollera nebo Nebe

30.07.2013 22:20 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Vizovické Trnkobraní 2013 flyer
© kissdelta.cz
I letos se v areálu likérky Rudolf Jelínek sejdou hvězdy české a slovenské scény. Nebude se sice jednat o "best of" jako v případě loňského, 45. ročníku, ale návštěvníci se ani tak určitě nudit nebudou. Svou účast totiž přislíbili třeba Chinaski, David Koller & Band, No Name, Vypsaná fiXa, Charlie Straight, Pražský výběr, Miro Žbirka, Visací zámek, Čechomor, Sto zvířat, Xavier Baumaxa, Xindl X, Portless, Koblížc!, Rybičky 48, UDG, Nebe nebo aktuálně největší česká kapela - ostravsko-havířovští Kryštof. Trnkobraní se ve Vizovicích uskuteční už 23. a 24. srpna.

Kromě tradiční soutěže v pojídání švestkových knedlíků se návštěvníci mohou těšit na bohatý doprovodný program. Pod záštitou Komici s.r.o. vystoupí na Alternativní scéně Tomáš Matonoha a Miloš Knor se svým zábavným programem, které doplní také Bubble show, Bílé divadlo Ostrava nebo různé workshopy a programy a pro děti.

Kompletní seznam všech účinkujících naleznete na oficiálních stránkách, vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY