Jay-Z představil obal alba "Magna Carta Holy Grail"

05.07.2013 08:16 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Jay-Z - Magna Carta Holy Grail
© facebook interpreta
Nová deska Jay-Zho "Magna Carta Holy Grail" vychází 4. července, prvních dvaasedmdesát hodin od vydání si ale album budou moci (legálně) poslechnout pouze majitelé telefonů Samsung. Fyzické vydání je pak naplánováno na 7. červenec.

A netradiční není pouze proces vydávání desky. Její obal byl odhalen v Salisburské katedrále v Anglii, tedy na místě, kde je uložená i skutečná Magna Charta (česky Velká listina práv) - anglický dokument z roku 1215, který omezoval moc krále. Na fotografie z katedrály se můžete podívat zde, obal alba tam bude vystavený do konce července.

Minulý měsíc byl zveřejněn tracklist desky, na němž figurují jména jako Justin Timberlake, Frank Ocean nebo rapperova manželka Beyoncé. Před týdnem pak Jay-Z prozradil, že na albu budou použita slova z textů písní "Losing My Religion" od R.E.M. a hitu "Smells Like Teen Spirit" Nirvany. Kromě toho o desce nejsou známy žádné další informace. Fanoušci si těžko udělají představu i o hudebním směřování hiphopové hvězdy - "Magna Charta Holy Grail" totiž nepředchází žádný promo singl.

Tracklist alba je následující: Picasso Baby, Heaven, Versus, Tom Ford, Beach Is Better, F**kWithMeYouKnowIGotIt feat. Rick Ross, Oceans feat. Frank Ocean, F.U.T.W., Part II (On The Run) feat. Beyoncé, BBC, La Familia, Jay-Z Blue, Nickles & Dimes, Holy Grail feat. Justin Timberlake, Open Letter.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY