Podle syna se Michael Jackson bál, že ho promotéři posledního turné zabijí

29.06.2013 10:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Prince Michael Jackson
© AP
Pokračující soud mezi rodinou Michaela Jacksona a promotérskou agenturou AEG Live přináší další zajímavé informace, vyplývající z výpovědí svědků. Těmi jsou i Jacksonovy děti. Dcera Paris se nachází momentálně na psychiatrii po neúspěšném pokusu o sebevraždu, syn Prince Michael ale už vypovídal.

Dle agentury AP řekl, že otec byl vystaven enormnímu tlaku ze strany agentury a velmi kvůli tomu trpěl, i když se na chystaný návrat na pódia velmi těšil. Perfekcionista Jackson chtěl mít celou show dotaženou do puntíku, proto byl velmi znepokojen krátkou dobou, za kterou se mělo celé turné připravit. S pořadateli měl kvůli tomu několik nepříjemných rozhovorů a občas prý po nich plakal. "Oni mě zabijí," prohlásil po jedné takové konverzaci.

Prince ovšem připustil, že nikdy nebyl očitým svědkem Jacksonova přijímání léků. Jeho otec se totiž při tomto aktu pravidelně zamykal v pokoji. "Bylo mi tenkrát dvanáct. Předpokládal jsem, že měl (doktor Conrod Murray - pozn.red.) zajistit, aby tatínek zůstal zdráv." Právě Murray je zatím jediný člověk, který si v případu Jackson odpykává trest za jeho neúmyslné zabití.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY