Lenka Dusilová přiznala závislost na návykových látkách

25.06.2013 18:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lenka Dusilová
© facebook.com/pages/Lenka-Dusilova
Lenka Dusilová v současnosti okouzluje hudbumilovné fanoušky i kritiky deskou "Baromantika", bývaly ovšem časy, kdy jí nebylo tolik do zpěvu. V Luftshow Jakuba Koháka přiznala, že ve svém životě bojovala s drogami i alkoholem a hodně jí pomohla spolupráce s Danielem Landou.

"Spolupráce s Danem Landou byla pro mě důležitá. Protože mě vlastně pomohla se z té pr… docela dostat." Právě ze zmíněné spolupráce vzešel i jeden z největších hitů zpěvačky "Holka magor", který ale fanoušci na koncertech neuslyší.

"Já jim nikdy nedokážu vyhovět a zahrát ji. Vlastně jsem ji nikomu nezazpívala. Mám pocit, že možná Dan tu píseň někde hrál na nějaké šňůře. Já jsem mu na desku 'Smrtihlav' nazpívala dvě písničky. Tady o té dámě, která má nějakou vášeň vždycky sbalit nějakého chlapa, svléknout ho z kůže a zabít ho. Pak ještě o nějaký feťačce. Ono to docela souznělo s tím obdobím tenkrát. Trošku jsem si zapařila," přiznala zpěvačka.

Sedmatřicetiletá rodačka z Karlových Varů začínala se zpěvem ve sboru Bambini di Praga. Přes formaci Sluníčko se dostala až ke spolupráci s Lucií. S jejím frontmanem Davidem Kollerem založila projekt Pusa. Její další hudební kroky byly spojeny s formací Čechomor či s Clarinet Factory. Dokáže si ale stylově odskočit třeba i k Václavu Neckářovi, s nímž natočila povedenou píseň "Na Rafandě".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY