Poslechněte si celé album Queens Of The Stone Age "...Like Clockwork"

29.05.2013 17:27 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Queens Of The Stone Age - ...like clockwork
© facebook interpreta
Jedna z nejočekávanějších desek letošního roku je jistě ta od Queens Of The Stone Age. I když její vydání je naplánováno až na 3. června, tak jako u mnoha jiných letošních nahrávek, i tuto si můžete v týdenním předstihu poslechnout zcela zdarma na iTunes.

Nová kolekce QOTSA sice nese název "…Like Clockwork", čímž Angličané označují něco, co bylo či je strašně jednoduché a má pohodový průběh, nahrávání této desky ale rozhodně taková brnkačka nebyla, jak ostatně popisuje lídr Josh Homme.

"Ten název pojmenovává situaci, která za celou dobu nahrávání alba ani jednou nenastala. Byl to hektický rok plný vzestupů a pádů. Já jsem ale ten typ, který si prostě odplivne a řekne 'jde se na to'. Vždy hraju o tom, jak se dostanu z problémů, a jakkoliv je to nepohodlné, je to směr, kterým jsem se rozhodl vydat. Nesnažím se něčeho dosáhnout, je to dokument o všem, co se dělo v poslední době v dobrém i zlém. Jednoho dne vám odejde bubeník, se kterým hrajete deset let, druhý den ráno zaklepe na dveře studia Elton John..."

Nejen tento šlechtic se ovšem nachází na desce. Dalšími hosty jsou Mark Lanegan, Nick Oliveri, Dave Grohl (Foo Fighters), Trent Reznor , Alex Turner (Arctic Monkeys) či Jake Shears (Scissor Sisters). Formace nové album představí na letním turné po Evropě, kde bude hrát převážně na festivalech. Tak jako čtvrtého července v Hradci Králové na Rock For People.

Tracklist alba "...Like Clockwork" je následující: Keep Your Eyes Peeled (feat. Jake Shears), I Sat By The Ocean, The Vampyre of Time and Memory, If I Had A Tail (feat. Alex Turner, Nick Oliveri, Mark Lanegan), My God Is The Sun, Kalopsia (feat. Trent Reznor), Fairweather Friends (feat. Elton John, T. Reznor, N. Oliveri, M. Lanegan, Alain Johannes, Brody Dalle), Smooth Sailing, I Appear Missing, ...Like Clockwork

Celé album si můžete poslechnout na iTunes zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY