Pete Doherty nahrazuje detoxy návštěvou Prahy

28.05.2013 15:55 - Adam Hencze | foto: facebook interpreta

Pete Doherty
© facebook interpreta
Pokud se panu z anglického Hexhamu opět nezachce zrušit turné návštěvou některé z exotických krajin, mohou čeští fanoušci začít se škrtáním dnů v kalendáři. Pete Doherty má v plánu komorní koncert v pražském Paláci Akropolis už 26. června, tedy za čtyři týdny.

Frontmanu Babyshambles a dnes už legendárních The Libertines se v loňském roce podařilo zklamat české folkaře, fanoušky indie rocku a jeho hudebního díla, když na poslední chvíli zrušil účast na festivalu Rock For People a odletěl do Thajska. Tam měl údajně trávit čas v detoxikačním centru, ze kterého byl ale za nevhodné chování vyloučen. Ostatně zpěvákova drogová historie by se mohla vyučovat na kdejaké fakultě humanitních studií.

Pete je mimo své hudební projekty hlavně sólový zpěvák, ikona britské populace s věčným místem na titulních stranách bulvárních plátků. Měl i pletky s módou (i když mnohem více než oblečení ho zajímala Kate Moss) a dokonce si s Charlotte Gainsbourg zahrál i ve filmu. Svou všestrannost předvede s kytarou a doprovodem v podobě Alana Wasse na české půdě vůbec poprvé.

Ceny vstupenek budou teprve oznámeny, předpokládáme, že se budou pohybovat ve stejné hladině jako v Bratislavě, kde bude zpěvák hrát den před Prahou. Lístek na nyní již vyprodaný slovenský koncert stál v přepočtu 625 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY