Německo čeká nevšední taneční festival s více než stovkou světových DJů

30.05.2013 16:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Big City Beats - World Music Dome flyer
© facebook interpreta
Sousední Německo čeká za pár dní ojedinělý festival. Během jednoho dne se zde sejde více než stovka předních světových DJů.

Jedná se o akci s názvem "Big City Beats - World Music Dome", která se uskuteční v neděli 9. června ve Frankfurtu nad Mohanem. Do tamější Commerzbank arény se sjedou nejen tisíce fanoušků taneční hudby z celého světa, ale především takové hvězdy jako David Guetta, Tiësto, Axwell, Steve Aoki, Martin Solveig, Hardwell nebo Bingo Players.

Celá akce, která je oficiálně největším německým open-air festivalem s kompletním zastřešením a bude trvat celých dvanáct hodin, odstartuje již hodinu před polednem, kdy vystoupí legendární německý DJ, producent a téměř i frankfurtský rodák Sven Väth. Kromě desítek DJů se návštěvníci mohou těšit i na velmi zajímavý vizuál. Pořadatelé slibují desítky tanečníků, synchronizovaných bubeníků a obrovskou laserovou a ohňovou show.

Vzhledem k tomu, že Česká republika je hodně tanečně založená, jistě budou zajímavé i informace o vstupenkách. Ty klasické na stání jsou k dispozici již od 59 Eur, za VIP deluxe balíčky s mnoha výhodami ti náročnější zaplatí 180 Eur. Veškeré informace najdete na oficiálním webu akce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY