Další díl Sensation v sobotu ovládne pražskou O2 arenu

25.05.2013 08:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation Source Of Light flyer
© facebook interpreta
Již dnes večer (25. května) ovládne naše hlavní město bílá barva. V pražské O2 areně vypukne další díl legendární halovky nazvané Sensation.

Letošní, v pořadí 7. ročník nejúspěšnější taneční párty na světě, ve které hraje prim předepsaný bílý dresscode a fantastická vizuální show, nese podtitul Source Of Light a slibuje opět nezapomenutelný zážitek. Nikdy předtím nebyli k vidění přední světoví akrobaté a tanečníci vystupující spolu s ohromujícími pyrotechnickými zážitky a laserovou show kolem ojedinělé zářící koule.

I letos pořadatelé do Prahy dovezou přední světové DJe. Asi nejslavnějším z nich je mladičký Holanďan Nicky Romero, který se za poslední dva roky vyprofiloval mezi nejslavnější evropské mistry pultu. Velké očekávání je vkládáno i do holandského dua Bingo Players, které aktuálně slaví úspěchy se singlem "Get Up (Rattle)" a chybět nebude ani jejich holandský kolega Funkerman. Dalším vystupujícím bude francouzská legenda Sébastien Léger, holandské duo Sunnery James & Ryan Marciano a samozřejmě nemůže chybět ani rezident Mr. White.

Potěšující je, že poslední vstupenky na pražskou Sensation, která odstartuje ve 22 hodin a bude trvat do šesté hodiny ranní, bude možné koupit ještě v místě konání. VIP vstupenky jsou sice již beznadějně vyprodány, ty klasické seženete za finální cenu 1690 Kč. Pro úplnost přinášíme ještě časový line-up - vypadat bude takto:

22:00 Mr. White
23:00 Sébastien Léger
00:15 Funkerman
01:30 Sunnery James & Ryan Marciano
03:00 Nicky Romero
04:30 Bingo Players



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY