The-Dream konečně vydá pátou desku. Hostuje na ní Beyoncé i Jay-Z

15.05.2013 17:25 - David Věžník | foto: facebook interpreta

The-Dream - IV Play
© facebook interpreta
The-Dream měnil data, názvy a všechny možné i nemožné další události týkající se jeho nové muziky tak moc, až je z toho nejeden fanoušek zmaten. Teď už to ale vypadá, že je konečně jasno: pátá studiová deska tohoto amerického rappera, zpěváka a producenta se bude jmenovat "IV Play" a vyjde ještě v květnu.

Ve standardní edici nabídne album čtrnáct písní, ve kterých se to bude hemžit jmény z nejvyšší ligy. Coby hosté na The-Dreamovu nabídku kývli Jay-Z, Beyoncé, 2 Chainz, Pusha T nebo Kelly Rowland, s níž muzikant vyjede na společné turné. Na kolekci kdysi průběžně lákaly singly "Roc", "Kill The Lights" a "Dope Chick", ani jeden se však nakonec ve výsledném tracklistu neobjevil.

Album "IV Play" vyjde 27. května a přinese tyto skladby: High Art (feat. Jay-Z), IV Play, Equestrian, (feat. Big Sean & Pusha T), Turnt (feat. Beyoncé & 2 Chainz), Where Have You Been (feat. Kelly Rowland), Too Early (feat. Gary Clark Jr.), Michael, Loving You / Crazy, New Orleans, Self-Conscious, Holy Love, Outro, Slow It Down (feat. Fabolous). Deluxe verze nahrávky přidá pak ještě tyto kousky: Divine, Y'All, Tron, Psycho.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY