Lauryn Hill se rozsudek za neplacení daní dozví 6. května

29.04.2013 09:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lauryn Hill
© bbc.co.uk
Lauryn Hill má problémy s placením daní. Rozsudek za své dluhy si měla vyslechnout již 22. dubna, jelikož ale stále dluhy nezaplatila, požádala o odklad do 6. května. Daně z příjmů dle serveru bbc.co.uk nezaplatila v letech 2005 až 2007.

V té době si vydělala necelé dva miliony dolarů. Loni vinu uznala a slíbila zaplatit více jak čtvrtinu dlužné částky. Nestalo se a zatím zaplatila jen padesát tisíc dolarů. To rozčílilo soudkyni Madeline Cox Arleo. Podle ní se jedná o zločin spáchaný osobou, která rozhodně má finanční prostředky.

"Činy znamenají víc jak slova a ona neprojevila žádnou snahu zaplatit tyto daně," prohlásila doslova. Zpěvaččin právník Nathan Hochman soudkyni ubezpečil, že vyrovnání dluhů proběhne nejpozději do 3. května, kdy by měla Hill dostat půjčku. Není to její jediný dluh. Stát New Jersey jí vyhrožuje tříletým vězením za to, že mu na daních dluží téměř půl milionu dolarů.

Americká herečka a zpěvačka se nejvíce proslavila jako členka formace The Fugees. S ní vydala dvě desky, svoji zatím jedinou sólovou nahrávku "The Miseducation Of Lauryn Hill" vydala v roce 1998. Z dluhů jí možná pomůže i nová nahrávací smlouva. Objevila se ve filmech "Sestra v akci 2" či "King Of The Hill".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY