Otec Amy Winehouse chce velké peníze za novou verzi "Back To Black"

26.04.2013 11:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mitch Winehouse
© PA
Mnohými očekávaný soundtrack k filmu "Velký Gatsby" je napěchován plejádou zvučných jmen. Již před vydáním se mu ale nevyhýbají ani některé problémy. Ten první nastal s verzí písně "Back To Black" od Amy Winehouse, kterou na tento výběr nazpívala Beyoncé. Na předělávce se podílel i Andre 3000 z formace OutKast. Originál pochází ze stejnojmenné nahrávky zesnulé interpretky a její otec Mitch Winehouse novou verzi zrovna pochvalně neohodnotil. Uvedl dokonce, že ho žádným způsobem neobohatila. A to doslova. Dodal totiž, že ho ani nikdo nepožádal o svolení k natočení této písně, a tak půjde do razantního protiútoku.

"Nikdo se mě na nic nezeptal. A teď budou muset řádně zaplatit. Neřeknu vám, jak velká částka to bude, ale je to opravdu hodně peněz," řekl listu Daily Mail.

Rozpočet celého soundtracku je zřejmě dostatečně vysoký. O produkci se postaral manžel Beyoncé Jay-Z a dále se na něm nachází například Florence And The Machine, Lana Del Rey či Jack White. Oficiální datum vydání alba je stanoveno na 6. května 2013.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY