Poslechněte si "Get Lucky" dua Daft Punk a Pharrella Williamse

19.04.2013 21:32 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Daft Punk - Random Access Memories
© facebook interpreta
Mezi fanoušky elektronické hudby je novinka Francouzů Daft Punk jednou z nejočekávanějších nahrávek letošního roku. Napsáno o ní bylo již mnoho, kapela posluchače trýznila více či méně neurčitými ukázkami, či si dokonce testovala reakci náhodných posluchačů. Čekání je však u konce - singl "Get Lucky" je konečně oficiálně venku.

Novinku z chystaného alba "Random Access Memories" zdobí hned dva věhlasní hosté. Prvním z nich je zpěvák a producent Pharrell Williams, který písničce propůjčil svůj vokál, zatímco druhou hvězdou je v mnoha směrech talentovaný hudebník Nile Rodger, zde hrající na kytaru. A jací jsou Daft Punk v roce 2013? Funkoví, bezstarostní a jednoznačně hitoví.

Kopie alba zaplaví obchody už za měsíc, konkrétně 20. května. Kromě seznamu spolupracovníků a obalu není zatím nic potvrzeného. Nahrávku ovlivnil například průkopník italo-diska Giorgio Moroder, oskarový skladatel Paul Williams, kytarista Animal Collective zvaný Panda Bear nebo MC Chilly Gonzales. Audio písničky si můžete pustit pod článkem a nezapomeňte ho bedlivě sledovat - je v něm ukryté milé překvapení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY