Podívejte se na celý koncert Depeche Mode z Vídně

14.04.2013 18:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode - Delta Machine
© facebook interpreta
Depeche Mode se nedávno představili ve Vídni, kde zahráli v rámci dalšího speciálního eventu Electronic Beats pouze deset písní, a jejich vystoupení se tak vešlo do zhruba padesáti minut. Celá akce byla vymakaná do posledního detailu, a tak na návštěvníky čekalo i nejedno překvapení. Mohli se například na památku vyfotit ve speciálním depešáckém polaroidu nebo si mohli jako dárek odnést limitovanou látkovou tašku s logem kapely, která se vyráběla přímo ve foyeru před vstupem do sálu.

Samozřejmě že nejdůležitějším bodem večera bylo samotné vystoupení kapely. Ta předvedla například osvědčené hity "Personal Jesus", "Walking In My Shoes" nebo "Enjoy The Silence", z novinkového alba "Delta Machine" zazněl mimo jiné pilotní singl "Heaven", asi nejsilnější píseň desky "Soft Touch/Raw Nerve" nebo nová singlovka "Southe My Soul". Setlist tak byl identický jako na obdobných promovystoupeních, které kapela v těchto týdnech absolvuje po celém světě.

Pokud chcete vidět, co přesně Depeche Mode ve Vídni předvedli, klikněte na video pod článkem. Pokud chcete zažít od britského tria kompletní show, doporučujeme si co nejrychleji pořídit lístky na jejich letošní bratislavský či pražský koncert. U našich slovenských sousedů zahrají Depešáci již 25. května, Praha se dočká až 23. července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY