A Banquet natočí klip s autorem "Falling" Borise Carloffa

10.04.2013 13:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

A Banquet
© facebook interpreta
A Banquet by tuze rádi prorazili v zahraničí. V poslední době koncertovali v Rusku, Maďarsku, Anglii či Itálii a pomocí nového videoklipu by chtěli udělat další pomyslný krůček k úspěchu. Režisérem bude držitel Anděla za Nejlepší videoklip roku 2012 Martin Živocký.

"Seznámil nás náš kamarád a producent Boris Carloff. Martin s ním dělal klip k písničce 'Falling', který nedávno vyhrál Anděla," prozradil zpěvák A Banquet Matěj "Mathieu" Káninský. "Chtěli jsme razantní změnu a zároveň si myslíme, že Martinovo vizuální ztvárnění může být zajímavé i pro zahraniční posluchače," dodal na adresu snímku, který by měl být kombinací kreslené animace a rotoskopu.

O samotné písni se toho zatím moc neví, vyjma toho, že je tvrdší a rockovější než předcházející singly a že ji kapela natočila koncem loňského roku v Anglii s bubeníkem Lukem Pagetem ze skupiny The Feud. Jelikož nové video je náročné technicky i finančně (kapelu vyjde na šedesát pět tisíc korun), rozhodla se na videoklip založit sbírku na crowdfundingovém serveru Startovač.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY