V Lucerna Music Baru nastane můj čas s Cocotte Minute

09.04.2013 19:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cocotte Minute
© facebook.com/cocotteminute
Cocotte Minute vyrazili na turné, a jak už je u téhle kapely zvykem, nezůstaneme ochuzeni o zcela nový zážitek. I tentokrát parta okolo charismatického zpěváka Zellera vnukla do své audiovizuální prezentace téma či poselství. Přijďte se přesvědčit na vlastní uši a oči 17. dubna do pražského Lucerna Music Baru. Jako speciální host s kapelou zazpívá Heidi Janků.

Po Sado Disco tour, které skupina zahájila kontroverzním live show v sexshopu a následně vystupovala na stovkách pódiích v latexových kostýmech, po loňské tour s naprosto vycizelovaným vizuálem s elegantními obleky a videoprojekcí, sahají tentokrát Cocotte Minute do minulosti. Cover písně "Můj čas" byl původně nahrán na desku "Proti sobě" jako funny bonus, jen jedinkrát v historii kapely zazněl live. Na křtu alba. Nyní přichází čas vzkřísit zombie minulosti českého showbyznysu a zavzpomínat na pekelné trio Hložek, Kotvald, Zagorová. Cocotti vám položí otázku. Došli jsme v hudebním vkusu dostatečně daleko? Kapela jde zpátky ke kořenům. Tvrdá muzika, tvrdá show, tvrdá realita. Pouze teď a nikdy víc.

Cocotte Minute opět pojmuli netradičně i samotné zahájení turné - poprvé ve své historii skupina vystoupila a šňůru oficiálně odstartovala 13. března v talkshow! V pořadu hudebního publicisty Honzy Dědka v Paláci Akropolis, kde se toho večera diváci dočkali nejen slovní přestřelky Zellera s moderátorem, ale i bizarní live vystoupení celého cocottího souboru. A navíc došlo i na featuring Heidi Janků! Podívat se můžete tady.

"Můj čas" zazní ve středu 17. dubna v Lucerna Music Baru v energickém pojetí Cocotte Minute spolu s největšími hity kapely. Poté bude už navěky pohřben stejně hluboko jako pekelný originál. Kompletní jízdní řád klubového turné Cocotte Minute sledujte na cocotteminute.org.

Vstupenky jsou v předprodeji za 180 Kč na pokladně Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit online přímo na webu klubu a Facebooku. Cena na místě je 220 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY