Podívejte se na "Soothe My Soul" kapely Depeche Mode

29.03.2013 12:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode - Soothe My Soul
© facebook interpreta
Pro mnohé bylo jistě překvapením, když Depeche Mode vybrali jako pilotní singl z nové desky "Delta Machine" vcelku nevýraznou a především pomalou skladbu "Heaven". Některá rádia ji tak do svého playlistu vůbec nezařadila, což si kapela nyní musí vynahradit druhým singlem. Volba songu "Soothe My Soul", který Depešáci představili v plné kráse i během show ve Vídni, tak byla nasnadě.

Režie černobílé klipu, který je postaven na precizně vybraných zpomalených záběrech, se ujal věhlasný Warren Fu, jenž je podepsán například i pod povedenými klipy The Killers, Daft Punk, The Darkness nebo The Ting Tings. Připomeňme, že tento Američan se neživí pouze natáčením klipů, ale je i velmi uznávaným návrhářem kostýmů. Naposledy se představil jakožto autor většiny kostýmů posledního dílů ságy Star Wars.

Vzhledem k tomu, že komunita kapely Depeche Mode je sběratelsky založená, vyjde nový singl "Soothe My Soul" 15. dubna fyzicky i na dvou různých singlech. V prvním případě bude singlovka doplněna b-stranou, v druhém to bude pro změnu několik remixů. Přesný obsah obou singlů není zatím znám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY