Pomaleji už to nešlo

08.04.2013 12:31 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Holky z Destiny's Child se po letech odloučení rozhodly poplácat se po ramenech, udělat pár usměvavých promofotek a ohlásit comeback, aby vzápětí zjistily, že to nebyl tak dobrý nápad, natočily jediný nový song a vydaly vzpomínkové album ploužáků.
3/10

Destiny's Child - Love Songs

Skladby: Cater 2 U, Killing Time, Second Nature, Heaven, Now That She's Gone, Brown Eyes, If, Emotion, If You Leave, T­-Shirt, Temptation, Love, Nuclear
Vydáno: 01.02.2013
Celkový čas: 1:03:55
Vydavatel: Sony Music
"Love Songs" si pusťte pouze v případě, že vaše nejoblíbenější barevná kombinace je růžová s lila, ráno snídáte muffin u otevřeného okna za zpěvu slavíků a nedělní odpoledne trávíte vyšíváním ozdobných deček. Tenhle výběr (rozhodně ne Best Of) je tak ucajdaně romantický, že z něj budete zvracet duhu.

Destiny's Child byly vždy nejsilnější v rychlejších kouscích. Hity jako "Survivor", "Independent Woman" nebo "Bootylicious" se hrají dodnes. Slyšeli jste však někoho říkat: Destinky, to jsou ty, jak zpívaly "Now That She's Gone" a "If You Leave"? Technicky jsou skladby samozřejmě zvládnuté dokonale, hlas Beyoncé lemují vokály Michelle a Kelly, ale celek vyznívá jako dokonalá nuda.

"Love Songs" tvoří převážně výběr písní z předchozích alb "Destiny Fulfilled", "Destiny's Child", "The Writing's On The Wall", Kellyiny sólovky "Simply Deep" a "Survivor". Vtip je také v tom, že sestava Destiny's Child se za léta několikrát změnila, a tak jsou dřívější členky LeToya Luckett, LaTavia Roberson a Farrah Franklin elegantně vynechány. Beyoncé se za léta sólové kariéry dostala až na vrchol, není tedy divu, že i na desce je hlavní hvězdou. Kelly si nemohla přát lepší promo pro své nadcházející sólové album a Michelle byla ráda, že má na coveru alespoň půlku obličeje.

Jediným novým songem je "Nuclear" z produkce labelu Pharrella Williamse The Neptunes a krásně ukazuje, kam se od dob největší slávy Destiny's Child r'n'b posunulo. "Nuclear" je tak spolu s krásnou baladou "Emotion" jedna z mála zapamatovatelných věcí na albu.

Smyslem vydání tohoto alba je nejspíš pouze rozhýbání cash flow, comeback je stále v nedohlednu, ale minimálně dvěma třetinám skupiny to zřejmě vůbec nevadí. Poor Michelle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY