Celine Dion vydá letos novou desku "Water And Flame"

15.03.2013 10:34 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Celine Dion
© WENN
Není to tak dlouho, co si fanoušci kanadské divy Celine Dion mohli udělat radost koupí jejího nového alba. Loňská listopadová nahrávka "Sans Attendre", jak už název napovídá, spadá do francouzsky zpívané tvorby této zpěvačky a letos dojde řada i na anglickou řadovku. Ta dostala název "Water And Flame" a k dispozici by měla být koncem roku.

Jak vůbec Celine vnímá půlení své kariéry na dva jazyky? "Je to jako nosit džíny a večerní šaty. Nemůžete změnit, co je ve vaší krvi. Francouzština je můj domov, mé kořeny. Je jazykem místa, kde žiji přednostně. Francouzština má niternější energii, je poetičtější. Na druhou stranu, když zpívám anglicky, jsou v tom jiné emoce. Jako zpěvačka si nemohu vybrat, potřebuji oboje."

Novými písněmi interpretka naváže na desku "Taking Chances" z roku 2007. Obsah naplní jak novými písněmi, tak i dosud nevydanými skladbami, které fanoušci ale už dobře znají z jejího vystupování v Las Vegas. Jak prozradil zpěvák Ne-Yo, album bude obsahovat i společný duet.

"Už jsem pro Celine napsal jeden song a byla to úžasná zkušenost. Tentokrát jsem s ní ovšem natočil duet - jen ona a já v jednom songu, což bylo samo o sobě obří výzvou! Snažil jsem se přijít na to, co v tom studiu vůbec dělám. Proč by vůbec potřebovali můj hlas, když už mají její dokonalý vokál?" divil se americký r'n'b muzikant poctě, které se mu dostalo. "Rozhodně mě to celé donutilo zapřemýšlet nad mými hlasovými možnostmi," uzavřel Ne-Yo své dojmy. Výsledek budeme moci posoudit v říjnu, kdy by měla desátá anglicky zpívaná nahrávka Celine Dion vyjít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY