We On The Moon přichystali debutovou desku "Beating The Heroes"

13.03.2013 14:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

We On The Moon - Beating The Heroes
© facebook interpreta
Brněnská kapela We On The Moon přichází s debutovým albem, které nese název "Beating The Heroes", a již jméno producenta naznačuje, že rozhodně netroškaří. Dohled nad deskou si totiž vzal vítěz letošní ceny Apollo Boris Carloff.

První a úspěšný singl alba se jmenoval "Paralyzed". Ten totiž na několik týdnů opanoval hitparádu T-Music Chart a dokonce již na něj vznikl i remix. Album obsahuje celkem jedenáct skladeb, aktuálním singlem alba je "The Ocean Sky", který už korzuje napříč tuzemským rádiovým éterem.

Kapela We On The Moon vznikla v roce 2009 a jejich tvorba je ovlivněna kapelami Foo Fighters nebo All Time Low, kterým dokonce již dělali předskokany loni v Paláci Akropolis.

"Já bych řekl, že tohle byl zatím nejlepší koncert, jaký jsme odehráli. Neskutečná atmosféra lidí, kteří sice nepřišli na nás, ale i tak jsme je dokázali zaujmout. Bylo poznat, že hudebně toho máme všichni hodně společného, takže to fungovalo perfektně. All Time Low patří mezi naše vzory, šlo o splněný sen."

Každá nová deska samozřejmě potřebuje pokřtít a "Beating The Heroes" nebude výjimkou. Slavnostní akt se uskuteční 30. března v brněnském klubu Favál.

Tracklist "Beating The Heroes" je následující: Iťs Time To Start Our Game, Paralyzed, Unexpected Changes, Title Doesn’t Explain The Content Of This Song, Gentlemen Are A Dying Breed And Whither The Ladylike Ladies?, The Ocean Sky, Against Delusions, Chapter No. Infinite.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY