Květen bude ve znamení nové desky Jamieho Culluma

17.03.2013 09:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jamie Cullum - Momentum
© facebook interpreta
Britský zpěvák Jamie Cullum konečně ohlásil návrat. Třiatřicetiletý hudebník, který bude patřit mezi headlinery letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava, vydá v květnu nové album.

V pořadí šestou studiovku Jamie nazval "Momentum" a vydá ji 20. května. O produkci desky, které v základní verzi přinese dvanáct písní, se z části postaral Brit Jim Abbiss, jenž produkoval například alba Arctic Monkeys a Adele. Druhým producentem je americký hip-hopový producent Dan The Automator, který je podepsán pod deskami Kasabian a DJe Shadow.

"Tahle deska je o přechodu mládence do období dospělosti, kdy každou nohou ještě stojíš na jednom místě," uvádí k nové desce sám interpret, který svojí novou produkci ohlašuje pilotním singlem "Everything You Didn't Go". Ten si odbyl světovou premiéru v úterý 12. března, ke koupi bude digitálně od 12. května.

Album "Momentum" bude k mání ve dvou formátech. Kromě standardní verze vyjde i v deluxe podobě, která bude obsahovat velké množství bonusů - tři další nové písně, šest živých nahrávek z Abbey Road a dvě videa o natáčení desky.

Kompletní tracklist bude vypadat takto: The Same Things, Edge Of Something, Everything You Didn't Do, When I Get Famous, Love For $ale (Feat. Roots Manuva), Pure Imagination, Anyway, Sad, Sad World, Take Me Out (Of Myself), Save Your Soul, Get A Hold Of Yourself, You're Not The Only One.
Deluxe verze nabídne navíc tyto písně: Momentum, Unison, Comes Love, Everything You Didn't Do (Live from Abbey Road), Sad, Sad World (Live from Abbey Road), Love For $ale (Live from Abbey Road), Pure Imagination (Live from Abbey Road), You're Not The Only One (Live from Abbey Road), Save Your Soul (Live from Abbey Road), Album Interview (Video), Album Track By Track (Video).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY