Andy Cato přetavil roky s Groove Armadou v sólovku

10.03.2013 13:12 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Andy Cato - Times & Places
© facebook interpreta
Už přes patnáct let funguje / nefunguje britská elektronická dvojka Groove Armada. Už přes patnáct let jedna její polovina Andy Cato na letištích, po hotelích, v letadlech, vlacích a ve chvílích volna přetváří své pocity do vlastních skladeb. Ty na konci dubna vydá na své první sólové desce.

Osmnáctiskladbová kolekce vyjde přesně 29. dubna na Apollo Records pod názvem "Times & Places" a bude obsahovat materiál, který Cato posbíral z kazet, disket, disků a dalších archivů a během posledních dvou let editoval. Její CD verze bude doplněna knihou v pevné vazbě s obrázky a poznámkami k jednotlivým stopám.

Tracklist alba "Times & Places" Andyho Cata je následující: Intro (remnants of track 17, take 1), South Of Mexico City, Abbey Road Jam, The Coastal Path, Florence To Rome, Sunrise Sant Agnes, Moscow To St Petersburg By Train, Together Is The Word, Lake Of Stars, 8 track Jam At Marks, Rainfalls, Toulouse, Back From Castlemorton, Palmero By Night, Woodstock, Whose Groove?, Rear Window, North From Montparnasse, 7am Drop.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY