Shakira poděkovala za pomoc v charitativním projektu

05.03.2013 11:11 - Martin Dušek | foto: facebook interpreta

Shakira
© last.fm
Kolumbijská zpěvačka Shakira a španělský fotbalista Gerard Piqué poděkovali lidem za zapojení do interaktivního charitativního projektu, který uspořádali při příležitosti narození jejich syna Milana. Příznivci pomohli prostřednictvím webu uni.cf/baby, kde našli virtuální obývák, v němž se konala oslava narození dítěte slavného páru.

Prominentní dvojice projevila vděk za to, že dárci přispěli finančními částkami a dárky pro děti z nejchudších oblastí. Ty dětem doručí organizace UNICEF v rámci své práce po celém světě.

"Jsme nadšeni ze štědrosti, kterou prokázali návštěvníci naší webové stránky," řekla Shakira, která v lednu přivedla na svět svého prvního potomka Milana. "Díky dárcům bude více než osmdesát tisíc dětí ochráněno před dětskou obrnou. K dětem poputuje téměř 200 tisíc balíčků rehydratační soli a tři tuny zakoupené terapeutické stravy, které mnohým z nich zachrání život před vážnou podvýživou, nemluvě o dalších životně důležitých věcech, které ochrání děti," uvedla zpěvačka. Dárci přispěli i na nákup přípravků proti komárům, které dokážou v noci efektivně ochránit celou rodinu před smrtelným bodnutím komára přenášejícího malárii.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY