SaSaZu v sobotu roztančí další díl klubové verze Trancefusion

09.02.2013 15:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion Old School Edition
© facebook interpreta
Pro fanoušky (nejen) tranceové hudby vrcholí v pražském klubu SaSaZu přípravy na další díl akce s názvem Trancefusion. Ta se uskuteční již dnes (v sobotu 9. února), odstartuje úderem 22. hodiny.

Podtitul tohoto pokračování Old School Edition slibuje ty DJské hvězdy, které si prožily svou největší slávu již před několika lety, ale v současné době opět restartují svoji hudební kariéru. Hlavní hvězdou je legendární německý DJ Tomcraft, který ještě tento měsíc vydá své comebackové album "20 Years". Dalším lákadlem je jeho německý kolega Kai Tracid, který je velkým miláčkem českého publika a na Trancefusion se vrací ani ne po roce. Dalšími vystupujícími jsou Belgičan M.I.K.E. a holandský tranceový veterán Johan Gielen. České barvy pak bude hájit domácí legenda Orbith.

Vstupenky na tuto akci lze koupit ještě v místě jejího konání, tedy v klubu SaSaZu, kde se pokladny otevřou ve 21 hodin. Za standardní zaplatíte pouze 590 Kč, za Golden VIP 1 190 Kč a 2 190 Kč za Diamond VIP vstupenku s neomezenou konzumací.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY