QOTSA mažou hranice hudebních stylů. Na jejich albu bude hostovat i Elton John

12.02.2013 12:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Elton John
© PA
Nové album Queens Of The Stone Age patří mezi nejočekávanější počiny letošního roku. Kapela, která patří k již oznámeným headlinerům letošního Rock For People, bude mít na nahrávce i jednu z největších hvězd světového popu osmdesátých a devadesátých let, sira Eltona Johna.

Tuto poměrně překvapující informaci se dozvěděli diváci televizní talkshow Chelsea Lately, kde zpovídajícím byl bubeník Dave Grohl a zpovídaným právě britský hudebník. Grohl je jednou z nejpovolanějších osob, který může vést rozhovory o této nahrávce, sám totiž na ní hraje na bicí nástroje. "Nedávno jsme s Eltonem něco spolu nahráli. Něco, co by lidé od nás nečekali," uvedl Grohl, načež Elton John dodal, že se skladba objeví na chystané desce QOTSA.

Tato nahrávka bude obsahovat mnoho hostů. Na nahrávání je známá účast takových jmen jako Trent Reznor, Jake Shears nebo Nick Oliveri. Po vydání desky následuje velké turné po Severní Americe a Evropě a ti fanoušci, kteří nezvládnou vystoupení skupiny na jmenovaném českém festivalu, budou moci kapelu vidět nejblíže ve Vídni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY