Matka Whitney Houston nesnáší jejího exmanžela, cestu k drogám jí ale ukázal bratr

30.01.2013 11:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© Peter Kramer/NBC
Matka Whitney Houston Cissy (na fotografii společně s bývalým manželem Whitney Bobbym Brownem) píše ve své nové knize s názvem "Vzpomínky na Whitney", že od začátku pochybovala o jejím vztahu s Brownem. Podle agentury AP si myslí, že její dcera nemusela skončit tak hluboko ponořená do problémů s omamnými látkami, kdyby jejich partnerství skončilo dřív.

"Věřím, že její život by dopadl jinak. Bylo by pro ni lehčí, kdyby byla čistá a zůstala čistá. Namísto toho žila s někým, kdo rád chodil na party. Stejně jako ona." Dále prohlásila, že s Bobbym Brownem není v žádném kontaktu a ani po něm netouží. "Jak by se vám líbilo, kdyby někdo jako on měl co do činění s vaší dcerou?" V podstatě na něm nenechala nit suchou. Označila ho za dětinského, samolibého a žárlícího na úspěchy své manželky. Proto se jí velmi ulevilo, když se v roce 2007 rozvedli.

Tyto věty zní obzvlášť pikantně v kontextu toho, co prohlásil bratr Whitney Michael Houston ve známé talk show Oprah Winfrey:"Je to velmi bolestivé. Cítím se zodpovědný za to, že jsem to nechal zajít až tak daleko. Trávili jsme spolu mnoho času, ona mě ve všem následovala. Dělali jsme všechno spolu, když jsme vyrůstali. A když jsem se dostal k drogám, šli jsme do toho oba. Ale vymklo se nám to z rukou," přiznal bez okolků vinu, že cestu k drogám vyšlapal své sestře právě on.

Cissy Houston byla sama zpěvačkou a dělala sboristku takovým hvězdám, jako byli Elvis Presley nebo Aretha Franklin. Svoji dceru se možná také proto rozhodla v této knize bránit. Často ji oslovuje přezdívkou z dětství Nippy a dokonce vyjádřila jistotu v tom, že by nadále dělala muziku. Přes smrt své dcery se dokázala povznést natolik, že viděla i film "Sparkle", který šel do kin krátce po smrti Whitney Houston. 11. února to bude rok, co nás tato soulová královna opustila. Soukromý detektiv krátce před koncem loňského roku oznámil, že ji zavraždili vymahači dluhů za drogy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY