OMD zveřejnili podrobnosti o novém albu

01.02.2013 12:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

OMD - English Electric
© facebook interpreta
Britské synthpopové duo Orchestral Manoeuvres in the Dark, které celý svět zná spíše pod zkratkou OMD, ohlásilo vydání další studiovky. Dočkáme se jí počátkem dubna.

Album dostalo název "English Electric", v obchodech se objeví 8. dubna a bude v pořadí dvanáctou studiovou deskou v pětatřicetileté kariéře tohoto dua. Novinka přinese celkem dvanáct písní, pilotním singlem byla zvolena píseň "Metroland", jež vyjde 25. března. Aby čekání na novou produkci nebylo tak dlouhé, zveřejnili OMD alespoň ukázku k "Decimal", jedné z nových písní. Poslechnout si ji můžete pod článkem. Ovšem pozor - nic zásadního od ní nečekejte.

Kapela, kterou tvoří hudebníci Andy McCluskey a Paul Humphreys, si i tentokrát vyhrála s různými formáty desky. Kromě klasického CD bude k mání i komplet s DVD, 12'' vinyl, i speciální box obsahující mnoho vychytávek - limitovanou 7'' desku s exkluzivními tracky, bonusové CD s demo nahrávkami, rozšířený booklet, pohlednice a vlastnoruční podpis kapely. Na všechny formáty se můžete podívat zde, navíc si je tamtéž můžete za slušnou cenu i předobjednat.

Pro úplnost přinášíme i tracklist. Základní verze desky nabídne tyto písně: Please Remain Seated, Metroland, Night Café, The Future Will Be Silent, Helen Of Troy, Our System, Kissing The Machine, Decimal, Stay With Me, Dresden, Atomic Ranch, Final Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY