Herbaliser v Praze vystoupí společně s Kanaďanem Ghettosocks

09.12.2012 15:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Herbaliser flyer
© facebook interpreta
Ghettosocks (nebo jen Socks) je hiphopový producent a MC nominovaný na prestižní cenu JUNO. Narodil se v kanadské Ottawě a nyní žije v Halifaxu v Nova Scotia. Během krátké doby se stal populárním umělcem nejen v Kanadě, ale i v Evropě, USA, Austrálii a Japonsku. Nyní se s ním můžete seznámit v Praze při jeho společném vystoupení s The Herbaliser. Koncert se uskuteční 12. prosince v Lucerna Music Baru. Klub bude otevřen od 20:00 hodin.

Jeho neortodoxní styl skládání, energické koncerty a freestylové schopnosti ho zařadily mezi elitu hip hopu z Halifaxu. Předskakoval umělcům jako např. The Pharcyde, Nas, Afrika Bambaataa, Special Ed, The Gza, The Beatnuts, The Herbaliser, El da Sensei And The Returners a Kool Herc. Socks je ovlivněn devadesátkovým hip hopem. Produkoval si a vydal své první album "Get Some Friends" v roce 2006. V roce 2007 vydal "I Can Make Your Dog Famous Mixtape" s DJem Jorunem Bombayem. Socksova nejnovější nahrávka "Treat Of The Day" získala v roce 2011 nominaci JUNO za Rapovou nahrávku roku.

Vstupenky seženete v sítích Ticketpro, Ticketstrem, Ticketportal a Eventim za 490 Kč (+ poplatky) a v Lucerna Music Baru (bez poplatku). V den koncertu na místě za 590 Kč. Vstupenky jsou k dispozici také online přímo na klubových stránkách musicbar.cz anebo na Facebooku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY