Thomas Puskailer má novou desku. Stihl ji i pokřtít

01.12.2012 19:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Thomas Puskailer - Make Believe
© facebook interpreta
Jestli fandíte SuperStar, jistě vám neunikl Thomas Puskailer, jeden z finalistů. Má na kontě své debutové album "Make Believe", jež pokřtil 27. listopadu v pražském hotelu Fusion.

Během zmíněného křtu vystoupil zpěvák i naživo v doprovodu tanečnic. Návštěvníci se dočkali singlu "Money Tree", který vznikl ve spolupráci s producentem Joem Dworniakem. Toho můžete znát také ze spolupráce s Duran Duran či Paulem McCartneyem. Vystoupení doprovázela laserová show a i samotný křest se uskutečnil originálně právě zeleným laserovým paprskem. Kmotrem se stál DJ a producent Michael Burian, který má Thomasům obdiv především za to, co nejen v Česku dokázal. Křtu se dále zúčastnila třeba i respektovaná fotografka Ywetta Sarah Michel, jež nafotila fotografie do bookletu výše uvedeného alba.

Pokud jste ještě neměli tu čest a s deskou "Make Believe" vydanou v polovině listopadu se prozatím neseznámili, vězte, že se můžete těšit na dvanáct popových písní a čtyři taneční remixy. Celé album je nazpívané v angličtině, kterou zpěvák považuje za svou rodnou řeč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY