Roxy pohostí tento pátek křest knížky "Město = Médium" Vladimira 518 a dalších

29.11.2012 20:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Křest
© facebook interpreta
Netrpělivě očekávaná kniha "Město = Médium" autorů Vladimira 518, Jana Matouška a Markéty Vinglerové se již tento pátek 30. listopadu poprvé představí veřejnosti na stejnojmenném večírku v pražském klubu Roxy.

V průběhu večera vystoupí multimediální skupiny Lunchmeat a SPAM (Vladimir 518, David Vrbík), londýnská synthpopová legenda DMX Krew, němečtí Black Red DJs a další.

Knížka "Město=Médium" navazuje na úspěšnou spolupráci vydavatelství Bigg Boss a městských projektů "BU2R", kdy v loňském roce vydali nečekaně úspěšnou publikaci "KMENY". Tentokrát ještě ve spolupráci s VŠUP vložili svou důvěru v projekt, který mapuje vývoj vizuálních podob pražských ulic a veřejných prostor za posledních sto let z pohledu světla - ať už jde o neonové nápisy, pouliční světla nebo umělecké světelné instalace či projekce. Město autoři vnímají jako médium, prostor k vyjádření. Kniha se už v současné době těší velkému zájmu, proto se vydavatelé rozhodli po loňských zkušenostech, kdy se "KMENY" vyprodaly během prvního týdne, zprovoznit předobjednávkový systém na eshopu Bigg Boss.

Release party startuje od 20:00 hodin. Vstupenky seženete stále v předprodeji v síti Ticketstream za 150 Kč a na místě zaplatíte o 40 korun více.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY