Noční překvapení pro Lady Gaga na Den díkůvzdání? Malé příšerky v garáži

26.11.2012 11:16 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Znáte to. V noci se probudíte vlivem urgentní potřeby jít na toaletu. Jste nazí a po cestě si ze spíže uloupnete něco k snědku. Ze zvyku zašátráte pohledem na monitory bezpečnostních kamer a spatříte obraz tlačenky fanoušků ve vaší garáži. Šokující? Pro Lady Gaga ne.

Ta při noční přepadovce během zastávky turné "Born This Way Ball" v Peru neráčila zavolat policii a ještě se s pětatřiceti spojenci o slavnostní svačinku podělila. Novinka zazněla v kontinuálním vysílání britské zpravodajské stanice Sky News. Autorka aktuálního počinu "Born This Way" tak milým gestem projevila vlastenecké cítění, když s příznivci na Den díkůvzdání oslavila hojnou úrodu nejen věhlasných Poutníků, ale i svou vlastní.

Není to však jediný případ, kdy šestadvacetiletá zpěvačka zaktivizovala svého sociálního ducha. Během koncertování v Brazílii v rámci zmíněné tour poslala nadšencům křepčícím před jejím hotelem smažené občerstvení. Odvážný čin pak stvrdila tweetem: "Posílám vám hamburgery, hranolky a kolu. Miluju vás, příšerky."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY