Přihlašování kapel do Megaton Fashion Show 2012 začalo!

23.11.2012 08:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Megation Fashion Show flyer
© facebook interpreta
Do konce listopadu mohou muzikanti všech žánrů a jejich designeři přihlašovat své grafické počiny do Megaton Fashion Show 2012 - soutěže o nejlepší hudební design roku 2012. Tato akce se v České republice jako jediná snaží formou soutěže vyhodnocovat český hudební design a přitáhnout k němu tímto způsobem pozornost veřejnosti. Internetové hlasování proběhne ve třech kategoriích - nejlepší merchandise, nejlepší booklet a nejlepší plakát. Vítězové budou vyhlášeni na Megaton Fashion Show 7. února 2013 v pražském Paláci Akropolis. Veškerý výtěžek z tohoto charitativního večírku, který bude moderovat Lukáš Pavlásek, věnuje Megaton Production již tradičně Nadaci Terezy Maxové dětem.

Hlasování proběhne od 15. ledna do 5. února a přihlašovat je možné návrhy vytvořené v období od listopadu 2011 do listopadu 2012. Návrhy je možné posílat na e-mailovou adresu info@megatonproduction.cz. Prostřednictvím stejného e-mailu je možné získat veškeré informace i posílat tipy na zajímavá trička a booklety, jejichž autory pak organizátorky samy kontaktují.

Megaton Fashion Show se letos odehraje již počtvrté. Vyhlášení výsledků bude spojené s módní přehlídkou. Na molu již tradičně představí svůj merchandise muzikanti osobně. V minulých ročnících se v roli modelek a modelů představili například: Tři sestry, Wohnout, Rybičky 48, Toxique, Pipes And Pints, Xindl X, Skyline, NiceLand a mnoho dalších. Specialitou loňského roku byla dražba kytar, které speciálně pro Megaton Fashion Show 2011 pomalovaly například kapely Vypsaná fiXa, Sunshine či Vladivojna La Chia. Součástí letošního večírku bude koncert kapely Cartonnage a dále bmx show v podání čtyřnásobného mistra České republiky Dominika Nekolného.

Všichni zúčastnění na Megaton Fashion Show pracují a vystupují bez nároku na honorář. Výtěžek z akce, tedy vstupné, aukce a dary, činilo v prvním ročníku 21 000 Kč, další rok Megaton Production vybrala 31 000 Kč a v loňském roce rekordních 72 000 Kč. Z darů jsou podporovány konkrétní znevýhodněné děti a pořadatelky disponují detailním vyúčtováním.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY