crew se už těší na své první pražské vystoupení - musicserver.cz">

"Kolouch" Tyler Ward a jeho crew se už těší na své první pražské vystoupení

24.10.2012 08:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tyler Ward flyer
© facebook interpreta
Mladičký americký poprockový hudebník, skladatel a písničkář Tyler Ward (23) vyráží na podzim na mezinárodní turné, při němž vůbec poprvé navštíví i Prahu. Rodák z Denveru představí své skladby českým fanouškům v pražském klubu Roxy 30. října.

Nedávno Ward vypustil na svět své oficiálně první CD "Hello. Love. Heartbreak.", jehož vydání umožnili především fanoušci - příprava trvala bezmála tři roky: Ward si ani nebyl jistý, jestli se mu podaří dost financí sehnat a původně chtěl CD vydat navícekrát, ale dobrá vůle příznivců pomohla. A "Wardinátoři" se již šikují do zbroje: k CD totiž Tyler právě jede celosvětové turné (Kanada-Evropa-USA) a právě při něm vystoupí i v České republice v pražském klubu Roxy. Společně s Wardem vystoupí i mladičká Američanka Alex G a americký rapper Eppic. Spolu natočili například hitovku "Love Like Valentine". Koncert v Praze je úplně posledním v rámci evropského turné.

Ward hudbu vždy miloval, i když původně studoval na vojenské letecké akademii a později hrál fotbal na univerzitě. Dobře je znám svými chytrými coververzemi písní slavných umělců, například Justina Biebera, Jasona Mraze, LMFAO, Michaela Jacksona, Coldplay, Maroon 5 a dalších. Zároveň skládá a natáčí vlastní skladby, které se staly slavné především díky YouTube, kde je zhlédlo přes 300 miliónů(!!!) fanoušků. Ward se stal fenoménem internetové doby: stal se velkým také díky provázanosti jeho fanoušků v online světě.

Tyler Ward pro své nejvěrnější fanoušky připravil i možnost zakoupení speciálních VIP vstupenek (a to i na pražský koncert), které fanouškům umožní se s ním setkat, popovídat si, vyfotit se a ještě dostat plakát. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro a online na Ticketpro.cz, v den koncertu také na místě. Jejich cena je 440 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY