Susan Boyle vydá v polovině listopadu další desku, s Abbou

24.10.2012 11:14 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Susan Boyle - Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage
© facebook interpreta
Jednapadesátiletá Skotka Susan Boyle se rozhodla potěšit koště a svět další deskou. Kvůli ní se údajně začala učit hrát i na piano, prý aby se mohla na pódiu a nahrávkách i sama doprovázet. Jak moc a jestli se jí to povedlo, budete moci soudit od pondělka 19. listopadu.

Čtvrtá studiovka Boyle nese troufalejší název "Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage" a nabídne jedenáct coverů. Příznivce určitě potěší různorodou sbírkou muzikálových i populárních písní, mezi nimiž naleznete nejedno překvapení: Abbu, kusy "Fantoma opery" Andrewa Lloyda Webbera anebo signature song Judy Garland "Over The Rainbow".

Níže na vás čeká i první ochutnávka, hitovka "The Winner Takes It All". O produkci desky se postaral Richard Stannard (z Biffco) a dočkáte se na ní i dvou zajímavých hostů: Michaela Crawforda (samotného Webberova Fantoma) a Donnyho Osmonda (čímž si Boyle splnila sen).

Tracklist "Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage" vypadá následovně: Somewhere Over The Rainbow, The Winner Takes It All, Send In The Clowns, The Music Of The Night (featuring Michael Crawford), Bring Him Home, Memory, As Long As He Needs Me, All I Ask Of You (featuring Donny Osmond), Out Here On My Own, You'll Never Walk Alone, This Is The Moment (featuring Donny Osmond).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY