Podívejte se na "Locked Out Of Heaven" Bruna Marse

16.10.2012 14:30 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
© facebook interpreta
Když už se začalo šuškat, že chlapi na to zkrátka nemají a nadvládu nad žebříčky mají z valné většiny ženy, objevil se Bruno Mars. Dvakrát dobyl čelo americké singlovky, třikrát té britské, a nakopal tak do hýždí tu sprostou pomluvu, že sóloví zpěváci nestojí za nic.

Brunův debut "Doo-Wops & Hooligans" byl extrémně úspěšný, prodalo se ho přes šest milionů kusů. Povedené singly, plus další spolupráce, kterými si získal miliony fanoušků, mu určitě zamotaly hlavu s tím, jakým směrem se s druhou plackou ubrat.

Myslím si, že Bruno Mars své fanoušky novým singlem překvapil. Pár jich možná odplulo neznámo kam, asi nejspíše k líbivým melodiím, které si zamilujete na první poslech, kterými Bruno proslul. Teda, ne že by "Locked Out Of Heaven" nebyla líbivá, ale abyste si o ní začali myslet, že je fajn, na to nestačí jeden poslech. Od nové desky si ale slibujeme velkou rozmanitost, neb na ni pracuje nejen s Markem Ronsonem, ale i s Diplem a Emilem Hayniem, jenž má svou stopu na albech Eminema, Lany Del Rey nebo Kida Cudiho.

Retro nádech, který je cítit z pilotního singlu přenesl i do videa, opravdu VIDEA. Náctileté generaci ale klip může připadat jako 3D film, na který koukají bez brýlí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY