Poslechněte si "Skyfall" Adele

05.10.2012 08:47 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Adele - Skyfall
© facebook interpreta
Ještě před časem to vypadalo, že se třiadvacátého filmu v hlavní roli s Jamesem Bondem nedočkáme, ale vše se v dobré obrátilo a fandové neohroženého agenta se mohou těšit na konec října, kdy bude mít premiéru jeho další dobrodružství s názvem "Skyfall". Hudební příznivci mohou jásat už nyní, protože byla zveřejněna titulní stejnojmenná skladba, již nazpívala hvězdná Adele.

Bondovsky epická skladba je zatím doprovozena atmosférickým lyric videem, které najdete pod článkem. Se zpěvačkou ji spolunapsal a produkoval Paul Epworth, s nímž pracovala už na své desce "21". Alespoň jsme se od ní dočkali něčeho jiného než porozchodové balady...

Fanoušci Jamese Bonda a jeho titulních písní mohou už navíc v pondělí 8. října vyrazit do obchodů. Pod názvem "Best Of Bond... James Bond" totiž vyjde kolekce všech dosud vydaných dvaadvaceti skladeb, které filmy se slavným agentem doprovázely. Titul vyjde samozřejmě i digitálně a pro skalní příznivce i jako dvouCD, které bude na druhém disku obsahovat další výrazné skladby z jednotlivých bondovek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY