AC/DC přicházejí po dvaceti letech s novým koncertním albem

15.09.2012 16:44 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

AC/DC
© nd.blog.cz
Na začátku roku sice kolovaly zvěsti, že by australští rockeři z AC/DC měli být opět ve studiu, informace z posledních dnů ale napovídají tomu, že zas tak horké to nebude. Dle slov kytaristy Malcolma Younga se zpěvák Brian Johnson poněkud unáhlil, když sliboval nástupce čtyři roky starého "Black Ice" už na příští rok.

"Znáte Briana. Říká věci, ze kterých pak zase schází. Potrvá ještě rok nebo dva, než bude nová deska venku. Neříkám, že bychom už na něčem nepracovali nebo neměli určitě nápady, ale takové to je vždycky," sdělil Young. Fanoušci by ale ani tak neměli zoufat. I když jak se to vezme...

Jako náhrada je v plánu alespoň vydání živého dvojalba. Na něm bude ovšem zaznamenán koncert z argentinského River Plate z roku 2009, který můžou již všichni dobře znát z DVD nosiče z května minulého roku. Audio verze bude také na vinylu, kde bude doplněna o čtyřiadvacetistránkový booklet a vyjde v několika různých přebalových podobách. Po dvaceti letech, které uplynuly od posledního "Live", si tak kapela opět doplňuje svou diskografii živákem.

Tracklist živé novinky "Live At River Plate", která nás čeká 19. listopadu, je následující: Rock'N'Roll Train, Hell Ain’t A Bad Place To Be, Back In Black, Big Jack, Dirty Deeds Done Dirt Chlap, Shot Down In Flames, Thunderstruck, Black Ice, The Jack, Hells Bells, Shoot To Thrill, War Machina, Dog Eat Dog, You Shook Me All Night Long, T.N.T., Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock, Highway To Hell, For Those About To Rock (We Salute You).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY