Pražský klub Mecca oslaví znovuotevření s hvězdnými hosty

07.09.2012 07:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Mecca Opening 2012 flyer
© facebook interpreta
Jeden z nejslavnějších pražských klubů Mecca prošel za poslední měsíce rekonstrukcí, která toto legendární místo změnila k nepoznání. Přesvědčit se o tom budeme moci již tento víkend 7. a 8. září, kdy klub pro veřejnost opět otevře svoje dveře.

A půjde o doslova hvězdné znovuotevření. Nový management klubu pozval na tento víkend hned několik světových hvězd. V pátek 7. září dorazí významný představitel francouzské housové scény a autor mnohých tanečních hitů Arno Cost, který si získal celosvětový respekt nejen vlastní tvorbou, ale i výtečnými remixy.

Druhým hostem, který se v Mecce představí v sobotu 8. září, bude Holanďan Marcel Woods, který se ve svých setech pohybuje mezi housem a trancem a sám sebe nerad nechává zaškatulkovávat. Oba večery vystoupí i majitel jednoho z nejlepších hlasů, americký zpěvák Peyton, který v Praze již několikrát live zazpíval, a to i v Mecce. Peyton má na svém kontě několik známých hitů a pravidelně zpívá v těch největších a nejvyhlášenějších světových klubech.

Součástí víkendového programu budou i zástupci české klubové scény a noví Mecca DJs. Hosté se mohou těšit na velkou show s mnoha performery a tanečnicemi ve velkolepých kostýmech. Vstupenky seženete v předprodeji sítě Ticketstream od 190 Kč za normální vstupenku na jeden večer po 790 Kč za VIP na obě dvě noci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY