Patrick Wolf oslaví deset let muzikanství dvojdeskou

25.08.2012 17:01 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Patrick Wolf - Sundark And Riverlight
© facebook interpreta
Už téměř dva měsíce devětadvacetiletý Angličan Patrick Wolf vydal svou první (a jen tak mimochodem velice pozoruhodnou desku) "Lycanthropy" v červenci 2003. Oslavy svého desetiletého hudebního působení si ale hodlá užívat už od letošního října.

Od 15. října bude k dostání dvojdisková kolekce jeho starších písní, které budou přearanžovány do akustičtější podoby. Nahrávka se pyšní titulem "Sundark And Riverlight" a na svých dvou discích nabídne celkem šestnáct skladeb napsaných mezi lety 2002 a 2012. První ochutnávka na vás čeká hned níže (pro ty Wolfem nepolíbené jen zmiňme, že se jedná o novou verzi "Overture" z alba "The Magic Position", které vyšlo v roce 2007).

Titulku desky vidíte výše, předobjednávat můžete na CD nebo vinylech na Patrickově webshopu, tracklist vypadá takto: Sundark (CD 1): Wind In The Wires, Oblivion, The Libertine, Hard Times, Bitten, Vulture, Overture. Riverlight (CD 2): Together, The Magic Position, Bermondsey Street, Bluebells, Teignmouth, London, House, Wolf Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY