Markus Schulz vydá "Scream" na konci srpna

03.08.2012 17:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Markus Schulz - Scream
© facebook interpreta
V červnu uběhly dva roky od vydání poslední autorské desky "Do You Dream?" amerického trancového velikána Markuse Schulze. Jeho nástupce se dočkáme ještě do konce prázdnin.

Nová deska tohoto sedmatřicetiletého umělce dostala název "Scream" a bude obsahovat dvě desítky nových písní. "Název alba v sobě spojuje vše, co se mi v souvislosti s jeho vznikem vybavuje. Je to odezva, vlna pocitů a emocí, které si chci připomínat vždy, když zahraju ve svých setech jednu z nových písní. Když se tak stane a já uvidím reakci publika, budu vědět, že všechny ty hodiny strávené ve studiu, kdy jsem dával dohromady tuhle mozaiku, měly smysl," uvádí k titulu sám autor.

Markus sice prozatím k desce, která vyjde poslední srpnový den, nezveřejnil finální tracklist, jasné ale je, že na ní nebude chybět zbrusu nový track "Loops & Tings" s kolegou Ferrym Corstenem či aktuální singlovka "Caught" s rumunskou zpěvačkou Adinou Butar, kterou Markus před časem objevil. Na video ke druhému zmiňovanému singlu se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY