Alex M.O.R.P.H. vydává druhou autorskou desku

25.07.2012 09:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Alex M.O.R.P.H. - Prime Mover
© facebook interpreta
DJ a producent Alex M.O.R.P.H. se za více než patnáct let, co se pohybuje v profesionálním světě, vypracoval mezi jednoho z nejúspěšnějších německých umělců. Po čtyřech letech se nyní vrací s dalším autorským albem.

Jeho druhý studiový počin dostal název "Prime Mover", a jak sám autor uvádí, napojuje se na něm tam, kde skončil na svém debutu "Purple Audio" z roku 2008. Alex od té doby zaznamenal několik singlových úspěchů a může se pochlubit více než stovkou remixů, které v minulosti vyplodil například pro Faithless, ATBho, Ferryho Corstena nebo Markuse Schulze.

Na své nové autorské desce nabízí celkem sedmnáct písní, které jsou v drtivé většině spoluprací s kolegy z hudební branže nebo více, či méně známými zpěváky. Mezi hosty tak najdeme například Protoculture, Woodyho van Eydena, zpěvačku Hannah nebo zpěváka Christiana Burnse.

Album vyšlo digitálně 13. července, kdo si potrpí na fyzickou verzi desky, dočká se v průběhu srpna. To "Prime Mover" vyjde na čtyřech vinylech. Náslech kolekce si můžete dopřát pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY