Škwor natočí na Benátské noci svůj první oficiální živák

21.07.2012 16:19 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Škwor
© facebook interpreta
Skupina Škwor bere své posluchače letos útokem. Na živých koncertech rockeři připomínají loni vydanou studiovku "Drsnej kraj" a projevu kapely nechybí ani pódiová prezentace - vlastní zvuk, světla a další speciální vizuální efekty. Byla by škoda tuto parádu nechat bez záznamu, a tak se Škwor chystá na natočení svého prvního oficiální koncertního DVD. Skupina má sice ve své diskografii jako bonusy k albům "5" a "Drsnej kraj" také DVD s "live" vystoupeními, ale teprve letošní podzim přinese plnohodnotné DVD, zároveň vydané s audio stopou na CD.

Záznamy pro plánované DVD vznikají již od června letošního roku, ale základem bude speciální vystoupení skupiny na letošní Benátské noci v pátek 27. července. Zde Škwor zahraje 45 minut po půlnoci na hlavní scéně po koncertě Bryana Adamse. Součástí DVD bude nejenom plnohodnotný koncert Škworu, ale také dokumentární záběry z celé letní festivalové sezóny a atraktivní momentky ze zákulisí a života skupiny. Kompletní DVD/CD vyjde ještě letos v listopadu.

Aby toho nebylo málo, tak skupina Škwor slaví v příštím roce patnáctileté výročí své existence. Jak budou oslavy probíhat, se jistě od muzikantů brzy dovíme!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY