Andy Moor konečně vydává svůj autorský debut

08.07.2012 11:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Andy Moor - Zero Point One
© facebook interpreta
Britský tranceový DJ a producent Andy Moor se hudbě profesionálně věnuje již patnáct let, ale až nyní vydává své dlouho avízované debutové album.

Desku, která vyšla 6. července, pojmenoval "Zero Point One" a přináší na ní osmnáct písní. Andy doposud vydal přes třicítku singlů, ale žádný z jeho klasických hitů na novém albu nenajdete. Jde z drtivé většiny o zbrusu nový materiál, při jehož tvorbě si do studia pozval i několik hostů. Těšit se tak můžeme na spolupráci s Betsie Larkin, Ashley Wallbridgem nebo Orkidea. Aktuálním singlem, který novou desku propaguje, je singl "In Your Arms", na jehož vizuál se můžete podívat přímo pod článkem.

Do Česka se album opět dostane pouze v distribuci, a to až v průběhu srpna. Komu se nechce čekat, může si desku objednat například zde. Pro úplnost přikládáme ještě tracklist: Atmospherica, November Morning, Please Forgive Me (feat. Nicole McKenna), Undeserved (feat. Meredith Call), Ordinary People (& Daniel Paul Davis), World To Turn (with Ashley Wallbridge feat. Gabriela), Love Again (with Betsie Larkin), Elysian Fields (feat. Carrie Skipper), Trespass (feat. Sue Mclaren), Leave Your World Behind (feat. Hysteria!), In Your Arms (feat. Jessica Sweetman), Orbithing (with Orkidea), Tora's Angel (feat. Carrie Skipper), Story Of My Life (feat. Carrie Skipper), Don't Sound The Alarm (feat. Jeza), K Ta, Time Will Tell (feat. Stine Grove), Turning Me On (feat. Slimmie).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY