Mighty Sounds potvrzuje svoje místo mezi předními českými festivaly

30.06.2012 10:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Inner Cricle
© facebook interpreta
Největší festival svého žánru v České republice i střední Evropě Mighty Sounds chystá svůj osmý ročník. Už za necelé tři týdny od 13. do 15. července v Táboře zazní to nejlepší ze ska, punku, rockabilly, hardcoru, punk-rocku, reggae, dancehallu a dalších hudebních žánrů.

Festival Mighty Sounds už má téměř kompletní line-up. Letmý pohled do seznamu účinkujících potvrzuje, že kvalitních zástupců daných žánrů zejména ze zahraniční bude letos opět příjemně velké množství. Nejen s jedinečnými letními hity se představí jamajská klasika a opravdová legenda Inner Circle. Svoji energii vypustí do natěšeného českého publika ska-punkoví The Locos. Přijedou průkopníci hardcoru, kteří jsou v současnosti ve skvělé formě, Biohazard nebo u nás neuvěřitelně populární energičtí ska hip-hopeři Irie Révoltés. Představí se také sympatická anglická hvězda folk-punku Frank Turner. Z české scény opět Mighty Sounds vybírá to nejlepší a nabídne Sto zvířat, Pipes And Pints, Hentai Corporation, Fast Food Orchestra a spoustu dalších kapel.

Letos Čápův Dvůr pojme tři živá pódia, čtyři DJské scény a k tomu i divadelní stan. Hlavními hvězdami DJské scény Radia 1 budou Sanjin & Youthman a OBF. Kromě toho se chystá doprovodný program, ve kterém je v nabídce mimo jiné skate exhibice, fireshow, graffiti workshop, fotbalový a nohejbalový turnaj a spousta dalších překvapení. Prvních 2 500 příchozích navíc letos dostane od generálního partnera festivalu, kterým je Božkov, panáka na uvítanou.

Týden po Mighty Sounds, 23. července, se v Praze ve velkém sále Lucerny uskuteční koncert punkových legend Rancid. Tento koncert tak bude zcela unikátní festivalovou afterparty.

Vstupenky na všechny tři dny festivalu se do konce června prodávají za 890 Kč, od 1. do 12. července je jejich cena 950 Kč. Ceny na místě, cenu speciálního kombo ticketu na festival a na Rancid, podrobné informace o festivalu a kompletní line-up najdete na této adrese.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY