Dvojka The Vaccines má svůj tracklist a obal

29.06.2012 14:39 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

The Vaccines - The Vaccines Come Of Age
© facebook interpreta
Britská kytarová senzace The Vaccines bude mít už 3. září venku svou druhou studiovou nahrávku pojmenovanou "The Vaccines Come Of Age". Skupina nyní zveřejnila její tracklist a známa je také podoba obalu desky.

Od dubna už víme, že kapela během nahrávání, které probíhalo s producentem Ethanem Johnsem (Kings Of Leon nebo Tom Jones), tvůrčí krizí rozhodně netrpěla. Zpěvák Justin Young nyní ke zvuku nadcházející řadovky prozradil další informace: "Rozhodně nehrozí, že bychom udělali stejnou nahrávku podruhé. Na stranu druhou si myslím, že to, co na nás lidi měli rádi na debutu, najdou i tady."

Dále dodává: "S novým albem jsem se víc zaměřil na svoje vnitřní pocity a tahle upřímnost pro mě byla terapeutická. Je o tom, jaké to je, když v jedné minutě je vám dvacet jedna a jenom se poflakujete okolo, a v druhé stojíte před dvacetitisícovým davem, hrajete song, který jste složili, a lidi křičí vaše jméno."

První singl "No Hope" je venku od začátku června. Posluchači si také můžou na tomto odkazu stáhnout zdarma živé EP pořízené na koncertu v Brightonu, obsahující skladby "Tiger Blood", "Wreckin' Bar (Ra Ra Ra)" a "Why Should I Love You".

Na dvojce The Vaccines pak najdete následující songy: No Hope, I Always Knew, Teenage Icon, All In Vain, Ghost Town, Aftershave Ocean, Weirdo, Bad Mood, Change Of Heart Pt.2., I Wish I Was A Girl, Lonely World.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY